Servicii de livrare

 

 

Procesarea comenzii

După verificarea plății, este nevoie de până la 24 de ore pentru procesarea și expedierea comenzii. Aceasta nu include weekend-uri sau sărbători. Achizițiile făcute după ora 23:00 nu vor fi expediate până în următoarea zi lucrătoare. Dacă comandați după ora 23:00 într-o zi de vineri, comanda dvs. va fi probabil expediată luni.

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzi” si vei primi periodic e-mailuri cu statutul comenzii tale. De asemenea, poti verifica awb-ul primit pe e-mail pe site-urile partenerilor nostri, Fan Courier sau Sameday.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzi”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0767 695 566 sau 0722.25.00.00, daca ati comandat de pe eMag. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj pe facebook sau instagram, colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Livrare planificata

Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, Ilfov si Ialomita ai la dispozitie serviciul premium Livrare planificata. La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu poti selecta ziua si intervalul orar in care vrei sa ti se livreze cumparaturile sau poti alege sa ti se aduca produsele chiar in ziua respectiva.

Costul acestui serviciu porneste de la 45.00 lei. Taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare se va aplica si va fi aplicata si produselor aflate in promotie cu transport gratuit.”

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs Stemata.

Aceasta serviciu premiu se activeaza prin notarea in ‘optiuni comanda’, textul “Livrare Planificata”. Un coleg de-al nostru o sa va contacteze in 30-50 min pentru confirmarea acestui serviciu si pentru a cere mai multe detalii asupra livrarii.