Stemata X Liga Legendelor

Parteneriatul dintre Stemata și Liga Legendelor aduce pe teren echipele formate de Ioan Andone și Miodrag Belodedici, pentru un meci caritabil ce își propune ajutarea familiilor defavorizate…

Citește mai mult…

Povestea unei întâlniri

Stemata satisface clientela ce își dorește un ceas cu un design deosebit ce poate fi purtat în viața de zi cu zi. Audiența ce formează clienții noștrii fiind oameni de succes, cu un spirit liber și bine educați. O bună parte dintre ei este matură și are o mentalitate creativă; sunt determinați și atenți la detalii, posedă bunul gust și simțul critic….

Citește mai mult…

Fiecare Stemata spune o poveste

Pentru realizarea unui singur ceas este nevoie de munca adunată a oamenilor de pe 3 continente și mai mult de 10 țări diferite. De la oțelul neprelucrat trimis din adâncurile pământului australian, producerea de piese brute în Honk-Kong și India, până la asamblarea și editarea grafică a materialelor vizuale în România, munca noastră poartă un singur nume…

Citește mai mult…

Noi începuturi

România. Cu greu găsești un colț unde simțurile să nu îți fie stimulate în această țară vecină cu Marea Neagră. De la piețele pline de viață ale Brașovului și canalele navigabile ale Deltei până pe străduțele viu colorate ale capitalei țării, București, România a surprins inimile și imaginațiile artiștilor și călătorilor de secole.

Citește mai mult…

QUARTZ SAU MECANIC?

Lumea ceasurilor premium este plină de termeni tehnici și cuvinte cheie, de la mișcări și complicații, până la tensiuni de arcuri și masă specifică ,  (ro). Dar chiar și unii dintre termenii cei mai întâlniți din industria ceasornicarilor necesită puține explicații – motiv pentru care am decis să analizăm diferențele dintre cele două tipuri de mișcări pe care le folosim în ceasuri: cuarț și automat.

Citește mai mult…

Să ne cunoaștem

Stemata este o companie de ceasuri cu sediul în Urziceni, care vinde ceasuri quarț și automate, precum și ochelari de soare și accesorii. Compania a fost fondată în iunie 2019 și este înregistrată sub marca Bridgewater LTD SRL din februarie 2020. Actualul CEO al Stemata este fondatorul Mihalache Ionuț-Cătălin.

Citește mai mult…