SFATURI & IDEI PENTRU GRAVARE

A avea un accesoriu gravat este o modalitate prin care îl faci să fie unic. Care sunt șansele să te întâlnești cu altă persoană cu același ceas și cu aceeași gravură pe carcasă?

Indiferent dacă îți gravezi noul ceas Stemata sau un cadou pentru cineva drag, adăugarea unui mesaj personalizat va transforma orice cadou în ceva cu adevărat deosebit.

Este important să faci un pas înapoi și să nu te grăbești înainte de a introduce textul în casetă și de a apăsa trimite. Nu dorești să ai un ceas care are gravat un text nedorit.

Înainte de a imortaliza un mesaj pentru o absolvire, o aniversare, un eveniment special sau nunta celui mai bun prieten, aruncă o privire la sugestiile noastre pentru a obține un rezultat cât mai bun.

CADOURI GRAVATE

Nu contează dacă vei cumpăra ceva pentru tatăl tău, fratele, cel mai bun prieten sau un coleg de muncă. Orice persoană apreciază un cadou pentru care s-a depus efort.

Și nimic nu este mai special decât o gravură personalizată.

 

INSPIRAȚIE PENTRU GRAVURĂ

A decide ce să scrii pe un accesoriu pare destul de ușor … până când ești pus față în față cu caseta în care trebuie introdus „textul tău” și o limită de 10 de caractere.

Primim întrebarea „Ce ar trebui să gravez?”. Nu este ușor să găsești cuvinte semnificative sau să încerci să nu pară forțat.

Toată lumea poate beneficia de un pic de inspirație. Așa că oferă-ți timp în acest sens și gândește în afara cutiei.

CARE SUNT CELE MAI DES ÎNTÂLNITE GREȘELI DE GRAVARE?

Cele mai frecvente greșeli sunt numele sau cuvintele scrise greșit și datele incorecte.

Datele pot fi exprimate în moduri diferite – zi, lună, an versus an, lună, zi – deci asigură-te că formatul ales de tine este ușor de citit și clar. Și verifică ortografia înainte de a apăsa trimitere.

MARCAREA CU LASER ȘI GRAVURA SUNT ACELAȘI LUCRU?

Când vine vorba de bijuterii și ceasuri, acestea se pot marca cu laser. În acest proces, căldura din laser topește suprafața materialului. În timpul gravării cu laser, materialul se vaporizează și creează o cavitate.

Marcările laser nu sunt la fel de durabile ca gravurile, deoarece nu sunt la fel de adânci și sunt mai potrivite pentru suprafețe care prezintă un nivel scăzut de uzură, precum lateralul carcasei ceasului tău Stemata.

CÂT COSTĂ SĂ GRAVEZ UN CEAS ȘI CÂT DUREAZĂ?

Costul pentru gravură personalizată pe carcasa ceasului este de 65 lei și durează până la 7 zile lucrătoare.

Dacă ai întrebări specifice cu privire la gravură, contactează-ne.