ARGINTIU CRUD

Indiferent dac─â alegi s─â ├«i impresionezi pe cei din jur ├«ntr-o sear─â elegant─â sau vrei doar s─â aduci un plus de stil ╚Ťinutei tale ├«ntr-o zi obi╚Önuit─â, argintiul este alegerea ideal─â

Auriu str─âlucitor

Auriul spune povestea celor mai prestigioase personalit─â╚Ťi din istorie. Tr─âie╚Öte o nou─â experien╚Ť─â al─âturi de un element pe c├ót de discret, pe at├ót de impun─âtor. Str─âluce╚Öte mai puternic cu un ceas f─âcut s─â atrag─â toate privirile.

Bronz eterogen

Ceasul bronz este o expresie a curajului la m├óna celor mai extroverti╚Ťi dintre clien╚Ťii no╚Ötri, fiind un accesoriu vestimentar care relev─â cele mai dominante tr─âs─âturi de caracter.

Negru misterios

Unul dintre cele mai controversate combina╚Ťii de culori ale ceasurilor noastre este 1BB/100CL, un ceas ce reprezint─â imaginea tridimensional─â a ceasului modern prin umbre ╚Öi texturi aparte.

Editie limitat─â

├Än cadrul colec╚Ťiei Nox Caelo, modelul Code, exist─â 4 modele speciale, edi╚Ťie limitat─â. Aceste modele exclusive au fost create pentru cei mai excentrici dintre clien╚Ťii no╚Ötri, forma lor urm├ónd s─â nu mai fie realizat─â ├«n viitor, tocmai pentru a p─âstra experien╚Ťa unic─â pentru cei mai fideli dintre proprietarii Stemata. Cea mai ├«ndr─âgit─â pies─â din edi╚Ťia limitat─â, ceasul auriu cu ecran verde, a fost epuizat ├«nc─â din prima lun─â.

Editie limitat─â

Aceste modele exclusive nu vor mai fi create ├«n viitor pentru a p─âstra experien╚Ťa unic─â a celor mai valoro╚Öi dintre clien╚Ťii no╚Ötri. Cea mai ├«ndr─âgit─â pies─â din edi╚Ťia limitat─â, ceasul auriu cu ecran verde, a fost epuizat ├«nc─â din prima lun─â.