ARGINTIU CRUD

Indiferent dacă alegi să îi impresionezi pe cei din jur într-o seară elegantă sau vrei doar să aduci un plus de stil ținutei tale într-o zi obișnuită, argintiul este alegerea ideală

Auriu strălucitor

Auriul spune povestea celor mai prestigioase personalități din istorie. Trăiește o nouă experiență alături de un element pe cât de discret, pe atât de impunător. Strălucește mai puternic cu un ceas făcut să atragă toate privirile.

Bronz eterogen

Ceasul bronz este o expresie a curajului la mâna celor mai extrovertiți dintre clienții noștri, fiind un accesoriu vestimentar care relevă cele mai dominante trăsături de caracter.

Negru misterios

Unul dintre cele mai controversate combinații de culori ale ceasurilor noastre este 1BB/100CL, un ceas ce reprezintă imaginea tridimensională a ceasului modern prin umbre și texturi aparte.

Editie limitată

În cadrul colecției Nox Caelo, modelul Code, există 4 modele speciale, ediție limitată. Aceste modele exclusive au fost create pentru cei mai excentrici dintre clienții noștri, forma lor urmând să nu mai fie realizată în viitor, tocmai pentru a păstra experiența unică pentru cei mai fideli dintre proprietarii Stemata. Cea mai îndrăgită piesă din ediția limitată, ceasul auriu cu ecran verde, a fost epuizat încă din prima lună.

Editie limitată

Aceste modele exclusive nu vor mai fi create în viitor pentru a păstra experiența unică a celor mai valoroși dintre clienții noștri. Cea mai îndrăgită piesă din ediția limitată, ceasul auriu cu ecran verde, a fost epuizat încă din prima lună.